fbpx
Блог

Търсене в сайта

c_300_300_16777215_00_diod_laser_hair_removal_myths_article_web.jpg

Краткият отговор е НЕ. С диоден лазер окосмяването НЕ може да се премахне перманентно. Защо – четете нататък.

Технологията на диодния лазер е на повече от 60 години и в това няма нищо лошо. Производството на тези лазери е лесно и евтино, затова са и толкова популярни. Лошото е, че колкото и да напредва развитието на тези лазери, те си остават неефективни за окончателно обезкосмяване. Много центрове обаче обещават обратното. Хората са объркани. Да погледнем в дълбочина.

За да премахнем окосмяването перманентно (с лимитиран брой процедури на големи интервали от време и без „абонамент“ за поддържащи процедури), трябва да увредим необратимо космения фоликул. За тази цел, е нужно да фокусираме в него достатъчно висока енергия, която да го унищожи. Диодните лазери са в състояние да концентрират достатъчно висока енергия в космения фоликул, само ако работната площ на накрайника е около 1 квадратен см. За да се ориентираме по-лесно: епилацията на един крак с подобен лазер ще продължава повече от 3-4 часа, срещу 20-30 минути за съвременните александритни и NdYAG лазери. Това ограничение на технологията прави диодните лазери абсолютно неконкурентни през 21 век.

Производителите се опитват да компенсират този недостатък на технологията с удължаване на импулса, който често е 100 и повече пъти по-дълъг от този на съвременните александритни и NdYAG лазери. До голяма степен това правят и уредите за домашна фотоепилация. Така процедурата е привидно добра – относително бърза, относително безболезнена и безопасна, но за съжаление – неефективна и ненадеждна за окончателна епилация.

Защо тогава се предлага диодната лазерна епилация? Краткият отговор е: Защото са много по-евтини от съвременните александритни и NdYAG лазери. Това от своя страна предлага възможност за предоставяне на по-евтина услуга. Но за сметка на крайния ефект – диодните лазери само отлагат за месец-два повторното израстване на косъма. Затова преди да се разочаровате от окончателната лазерната епилация и да решите, че тя е мит, поинтересувайте се от всички понятия и доказани факти относно нея. Знаем, че не е лесно да се ориентирате в морето от информация, затова с тази и други публикации се стремим да сме от полза и да ви информираме.

Научете повече за окончателната лазерна епилация, която предлагаме в EpiPro:

-        Средно 6 процедури;

-        На интервали от 3-4 месеца;

-        Ефект – окончателно премахване на окосмяването за период от поне 20 години (на колкото възлиза нашият опит и данните от първите ни пациенти);

-        Без поддържащи процедури във времето напред.

Нашите специални оферти за окончателна лазерна епилация може да откриете тук.

Запитване за свободен час

Това не е потвърждение.

Ще се свържем с Вас чрез телефонно обаждане, за да потвърдим избрания от Вас час или за да Ви предложим друг свободен.

В момента сме доста заети, но ще направим всичко по силите си да Ви предоставим желания час.

Моля, запишете Вашето име
Invalid email address.

Invalid Input
Моля, изберете локация.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Въведете кода Invalid Input

Първото посещение в EpiPro задължително е за консултация. При нас тя е безплатна. Измерваме фототипа на кожата Ви, преглеждаме космите, затова на тази консултация трябва да дойдете с видимо окосмяване в областите, които желаете да третираме.

След това правим тестове в избрани области. По време на тях можете да усетите степента на дискомфорт, ако изобщо има такъв – това е индивидуално. Давате ни обратна връзка как се чувствате. Резултатите от тестовете са важни за нас, за да определим как реагира кожата Ви на използваните параметри на работа с уредите.

По време на консултация ще отговорим на всички Ваши въпроси относно процедурите, подготовката за тях, какво да очаквате непосредствено след процедура, няколко месеца по-късно, колко време ще продължи целият курс процедури и колко на брой се очаква да бъдат те до достигане на окончателен ефект.

Нашите служители ще Ви информират какви са цените и текущите промоции, от които можете да се възползвате. Заплащането на процедурите става в брой, по банков път – чрез банков превод, на ПОС терминал или чрез PayPal. Предлагаме и възможност за разсрочване на плащанията чрез наш партньор. Кандидатства се на място при нас.

EpiPro София

кв. Лозенец, ул. Любата 12, оф. 4
🕔 Работно време: 
Понеделник 10:00 - 18:00 ч.   
Вторник 11:00 - 19:00 ч.
Сряда 08:30 - 19:00 ч.
Четвъртък 11:00 - 19:00 ч.
Петък 08:30 - 19:00 ч.
Събота 09:00 - 17:00 ч.
Неделя почивен ден
Тел.            +359 886 092 944

EpiPro Стара Загора 

ул. Цар Калоян 18 - партер
🕔 Работно време: 
Понеделник  10:00 - 19:00 ч.
Вторник 10:00 - 19:00 ч.
Сряда 10:00 - 19:00 ч.
Четвъртък 10:00 - 19:00 ч.
Петък 10:00 - 19:00 ч.
Събота 10:00 - 18:00 ч.
Неделя почивен ден
Тел.              +359 887 077 307
                     +359 883 918 802

Уеб дизайн М-Дизайн Студио