fbpx
Блог

Търсене в сайта

Teens and laser hair removalПреди всичко лазерната епилация е приложима и безопасна за всяка възраст. Не се препоръчва единствено при бременни жени, поради липса на клинични проучвания.

При подраставащи постигането на окончателно премахване на окосмяването може да бъде от възможно с малко повече процедури, през трудно с доста повече процедури - до невъзможно, и е строго индивидуално. 

Това се дължи на активността на хормоните, която в този период от живота е ускорена и небалансирана. А същевременно те провокират космения растеж.

Препоръчваме лазерна епилация при тийнейджъри, когато окосмяването е освен практически, и емоционален и социален проблем. Децата са много чувствителни в тази възраст и подобни физически неудобства могат допълнително да влошат емоционалното им състояние. Затова ние подкрепяме родителите в стремежа им да помогнат на децата си. Извършваме процедурите лазерна епилация коректно с оглед постигане на окончателен ефект. Но родителите и децата е добре да имат предвид, че са необходими повече от средно 6 на брой процедури, за да постигнем окончателния ефект, с който ние в EpiPro се ангажирали. Разбира се, предимство на този метод на обезкосмяване, е и това, че ефектът до следваща процедура продължава по-дълго, отколкото с алтернативни методи като коламаска или бръснене.

Освен това, при деца с изявено окосмяване, препоръчваме да се обърнат първо към дерматолог, който от своя страна, ако сметне за необходимо ще ги насочи към друг специалист. В някои случаи е необходимо лазерната епилация да съпътства хормонално лечение, предписано от лекар, за да има тя ефект.

Така че, лазерната епилация в тийнейджърска възраст е добро решение, стига да не търсите непременно окончателен ефект от нея с малък брой процедури. По време на първоначалната консултация, която при нас е безплатна, можем до известна степен да направим подобна преценка.

 

Запишете час

Запитване за свободен час

Това не е потвърждение.

Ще се свържем с Вас чрез телефонно обаждане, за да потвърдим избрания от Вас час или за да Ви предложим друг свободен.

В момента сме доста заети, но ще направим всичко по силите си да Ви предоставим желания час.

Моля, запишете Вашето име
Invalid email address.

Invalid Input
Моля, изберете локация.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Въведете кода Invalid Input

Първото посещение в EpiPro задължително е за консултация. При нас тя е безплатна. Измерваме фототипа на кожата Ви, преглеждаме космите, затова на тази консултация трябва да дойдете с видимо окосмяване в областите, които желаете да третираме.

След това правим тестове в избрани области. По време на тях можете да усетите степента на дискомфорт, ако изобщо има такъв – това е индивидуално. Давате ни обратна връзка как се чувствате. Резултатите от тестовете са важни за нас, за да определим как реагира кожата Ви на използваните параметри на работа с уредите.

По време на консултация ще отговорим на всички Ваши въпроси относно процедурите, подготовката за тях, какво да очаквате непосредствено след процедура, няколко месеца по-късно, колко време ще продължи целият курс процедури и колко на брой се очаква да бъдат те до достигане на окончателен ефект.

Нашите служители ще Ви информират какви са цените и текущите промоции, от които можете да се възползвате. Заплащането на процедурите става в брой, по банков път – чрез банков превод, на ПОС терминал или чрез PayPal. Предлагаме и възможност за разсрочване на плащанията чрез наш партньор. Кандидатства се на място при нас.

EpiPro София

кв. Лозенец, ул. Любата 12, оф. 4
🕔 Работно време: 
Понеделник 10:00 - 18:00 ч.   
Вторник 11:00 - 19:00 ч.
Сряда 08:30 - 19:00 ч.
Четвъртък 11:00 - 19:00 ч.
Петък 08:30 - 19:00 ч.
Събота 09:00 - 17:00 ч.
Неделя почивен ден
Тел.            +359 886 092 944

EpiPro Стара Загора 

ул. Цар Калоян 18 - партер
🕔 Работно време: 
Понеделник  10:00 - 19:00 ч.
Вторник 10:00 - 19:00 ч.
Сряда 10:00 - 19:00 ч.
Четвъртък 10:00 - 19:00 ч.
Петък 10:00 - 19:00 ч.
Събота 10:00 - 18:00 ч.
Неделя почивен ден
Тел.              +359 887 077 307
                     +359 883 918 802

Уеб дизайн М-Дизайн Студио