fbpx
Кариери

Търсене в сайта

Дерматологични центрове „Lege Artis" са създадени с мисъл за хората. Независимо дали се касае за дерматологично болен или естетичен пациент, ние се стараем да лекуваме човека, а не болестта, защото знаем, че кожните промени много често са симптом на вътрешни проблеми.

Създадени и управлявани от лекари, ДЦ „Lege Artis“ се отличават с това, че ние разбираме своя професионализъм като непрекъсната ежедневна и доживотна квалификация, което води до поетапно и неспирно разширяване на дейността ни. Екипите на дерматологичните ни клиники се разширяват, с възможност за нови попълнения в изброените по-долу направления.

ДЦ „Lege Artis“ дава възможност точно на Вас да работите, така както бихте работили, ако сте съдружник във фирмата.

Ако Вие сте мотивирани, проактивно настроени хора, за които сме създали условия да разгърнат потенциала си и когато искрено сте убедени, че професионалният успех се определя от непрекъснат стремеж към квалификация и развитие, а не от дейност, фокусирана върху „повече пари, независимо от цената“, искате да помагате на хората да бъдат по-щастливи, като им помагате да бъдат по-здрави, ще бъдете насърчавани да разгърнете най-силните си страни!

 

lege logo copy

 

LegeArtis Cosmetics Logo copy

 

Медицински екип

 

 

Козметичен сектор

Дерматолог или лекар с  дерматологична насоченост 

Медицински асистент с желание за кариерно развитие

 

 

Козметик с желание за кариерно развитие

 

 

 

Запитване за свободен час

Това не е потвърждение.

Ще се свържем с Вас чрез телефонно обаждане, за да потвърдим избрания от Вас час или за да Ви предложим друг свободен.

В момента сме доста заети, но ще направим всичко по силите си да Ви предоставим желания час.

Моля, запишете Вашето име
Invalid email address.

Invalid Input
Моля, изберете локация.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Въведете кода Invalid Input

Първото посещение в EpiPro задължително е за консултация. При нас тя е безплатна. Измерваме фототипа на кожата Ви, преглеждаме космите, затова на тази консултация трябва да дойдете с видимо окосмяване в областите, които желаете да третираме.

След това правим тестове в избрани области. По време на тях можете да усетите степента на дискомфорт, ако изобщо има такъв – това е индивидуално. Давате ни обратна връзка как се чувствате. Резултатите от тестовете са важни за нас, за да определим как реагира кожата Ви на използваните параметри на работа с уредите.

По време на консултация ще отговорим на всички Ваши въпроси относно процедурите, подготовката за тях, какво да очаквате непосредствено след процедура, няколко месеца по-късно, колко време ще продължи целият курс процедури и колко на брой се очаква да бъдат те до достигане на окончателен ефект.

Нашите служители ще Ви информират какви са цените и текущите промоции, от които можете да се възползвате. Заплащането на процедурите става в брой, по банков път – чрез банков превод, на ПОС терминал или чрез PayPal. Предлагаме и възможност за разсрочване на плащанията чрез наш партньор. Кандидатства се на място при нас.

EpiPro София

кв. Лозенец, ул. Любата 12, оф. 4
🕔 Работно време: 
Понеделник 10:00 - 18:00 ч.   
Вторник 11:00 - 19:00 ч.
Сряда 08:30 - 19:00 ч.
Четвъртък 11:00 - 19:00 ч.
Петък 08:30 - 19:00 ч.
Събота 09:00 - 17:00 ч.
Неделя почивен ден
Тел.            +359 886 092 944

EpiPro Стара Загора 

ул. Цар Калоян 18 - партер
🕔 Работно време: 
Понеделник  10:00 - 19:00 ч.
Вторник 10:00 - 19:00 ч.
Сряда 10:00 - 19:00 ч.
Четвъртък 10:00 - 19:00 ч.
Петък 10:00 - 19:00 ч.
Събота 10:00 - 18:00 ч.
Неделя почивен ден
Тел.              +359 887 077 307
                     +359 883 918 802

Уеб дизайн М-Дизайн Студио